Hoofd : Bestandsextensies : .pwi Het dossier

.pwi Bestandsextensie

Bestandstype Pocket Word Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.PWI optienummer

Document gemaakt door Microsoft Word voor Windows Mobile Edition, een tekstverwerkingsprogramma dat ook wel 'Pocket Word' wordt genoemd; gemaakt op Pocket PC PDA's met het Windows Mobile-besturingssysteem; vergelijkbaar met een Word ( .DOC ) document, maar biedt geen ondersteuning voor functies zoals kopteksten, voetteksten en opmerkingen.

Meer informatie

De weergave "Notes" van Microsoft Outlook kan worden gebruikt om PWI-bestanden te bekijken bij het synchroniseren met een Windows Mobile-apparaat. Zorg ervoor dat synchronisatie is ingeschakeld voor notities, synchroniseer vervolgens met Windows Mobile Device Center (WMDC) en bekijk de notities in Outlook. Microsoft ActiveSync werd vroeger gebruikt om PWI-bestanden te openen in combinatie met Microsoft Word. De ActiveSync-installatie leverde een invoegtoepassing voor Word op waarmee Word de documenten kon openen. Met de release van WMDC wordt echter geen PWI-ondersteuning meer geboden.

Sommige PWI-bestanden kunnen op een pc met Microsoft Word worden geopend. De inktgegevens worden mogelijk echter niet correct weergegeven. Microsoft OneNote 2003 kan handgeschreven notities en tekst lezen in PWI-bestanden. Sommige oudere versies van Microsoft Works kunnen Pocket Word-documenten openen, waaronder Works 7.0. OPMERKING: PWI-bestanden worden ook wel InkWriter / Note Taker-documenten genoemd.

Programma's die openen PWI bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Microsoft Office
Microsoft Word
Microsoft OneNote 2016
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Over PWI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pwi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pocket Word Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.