Hoofd : Bestandsextensies : .pvr Het dossier

.pvr Bestandsextensie

Bestandstype1 POWERVR Texture File

Ontwikkelaar Imagination Technologies
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PVR file?

Textuurbestand gebruikt door mobiele apparaten en de Sega Dreamcast; biedt een container die gecomprimeerde textuurgegevens bevat die zijn geoptimaliseerd voor grafische chips van POWERVR; Geschikt voor weergave van grafische prestaties in apparaten met kleinere hardware-footprints, zoals mobiele apparaten.

Meer informatie

PVR-bestanden kunnen worden gecomprimeerd vanuit andere afbeeldingsindelingen, zoals .PNG , met behulp van het PVRTC-compressieprogramma van Imagination Technologies. Omdat PVR-bestanden zijn geoptimaliseerd voor POWERVR-chips, wordt het aanbevolen dat textuur-grafische bestanden in POWERVR-apparaten naar dit formaat worden geconverteerd.

OPMERKING: het PVR-bestandsformaat is lossy.

Programma's die openen PVR bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Speud Blue Swirl Dream Explorer
Chankast
Pvr2bmp
Linux
Code'n'Web TexturePacker
Imagination Technologies PVRTexTool
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype2 Wintal PVR Video File

Ontwikkelaar Wintal International
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.PVR optienummer2

Videobestand gemaakt door Wintal International PVR-apparaten; bevat MPEG-2-video opgenomen in het PAL / NTSC-formaat; kan worden gekopieerd naar een Mac- of Windows-computer via een USB-verbinding.

Meer informatie

PVR-bestanden kunnen worden geconverteerd naar .MPG bestanden met Winal International PVRX2 Player.

Programma's die openen PVR bestanden
Windows
Wintal International PVRX2 Player

Over PVR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pvr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Wintal PVR Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.