Hoofd : Bestandsextensies : .pvc Het dossier

.pvc Bestandsextensie

Bestandstype1 Panasonic VM1 Voice File

Ontwikkelaar Panasonic
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is PVC file?

Eigen audio-opnameformaat gebruikt door Panasonic Voice Editing Software (voor Panasonic IC Recorder RR-US361 / 360); kan op een computer worden opgeslagen met behulp van de "Convert to Mail Transfer Format" -functie in de Panasonic Voice Editing Software; ook bekend als een VM1-bestand.

Meer informatie

Omdat het VM1-formaat alleen kan worden afgespeeld met Panasonic-software, moet de Panasonic Mini Player (VS2_VM1_Player.exe) worden opgenomen met alle VM1-bestanden die naar een andere gebruiker worden verzonden.

Programma's die openen PVC bestanden
Windows
Panasonic Voice Editing Software (included with IC recorders)
Panasonic Mini Player (VS2_VM1_Player.exe)

Bestandstype2 Parallels Desktop Copied Configuration File

Ontwikkelaar Parallels
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.PVC optienummer2

Bestand gemaakt door Parallels Desktop, een virtualisatietool voor het uitvoeren van Windows of Linux op Intel-gebaseerde Mac-systemen; bevat een kopie van een .PVS bestand; opgeslagen in de Snapshots-map waar het PVS-bestand zich bevindt.

Meer informatie

PVC-bestanden maken deel uit van een momentopname van een virtuele machine. Ze leggen de exacte status van het configuratiebestand van de virtuele machine vast, zodat het op een later tijdstip opnieuw kan worden geladen.

Programma's die openen PVC bestanden
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Over PVC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pvc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Parallels Desktop Copied Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.