Hoofd : Bestandsextensies : .pu Het dossier

.pu Bestandsextensie

Bestandstype PlantUML File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

.PU optienummer

Bestand gemaakt door PlantUML, een open source diagramschrijfhulpmiddel dat wordt gebruikt binnen programma's zoals Microsoft Word of programmeertaal zoals Java; bevat tekst waarnaar door PlantUML wordt verwezen om diagramafbeeldingen te maken die kunnen worden gegenereerd als .PNG of .SVG bestanden; maakt volgorde, use case, klasse, activiteit, component, status en objectdiagrammen; hetzelfde als het bestand .PLANTUML .

Meer informatie

Een voorbeeld van de syntaxis gebruikt door het PU-bestand voor een sequentiediagram:

@startumlJoseph → Fred: Hallo daar! Fred - → Joseph: Hallo terug! @enduml   Dit voorbeeld zou een diagram maken van twee personen genaamd Joseph en Fred die elk een bericht verzenden en ontvangen. Joseph zegt tegen Fred: "Hallo daar!" en Fred zegt tegen Jozef: "Hallo terug!" Elk bericht wordt aangegeven met pijlen in het diagram. De regel @startuml begint de opmerking en de regel @enduml beëindigt de opmerking. OPMERKING OPMERKING: PlantUML wordt gedownload als .JAR -bestand, raadpleeg de onderstaande PlantUML-link voor het uitvoeren van de tool.

>
Programma's die openen PU bestanden
Linux
PlantUML

Over PU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pu is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PlantUML File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.