Hoofd : Bestandsextensies : .ptk Het dossier

.ptk Bestandsextensie

Bestandstype1 Quicken Online Financial Data File

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is PTK file?

Ouder bestandstype gebruikt om Quicken financiële informatie op te slaan; kan worden gebruikt om gegevens van online banken of financiële instellingen in Quicken te importeren; de meeste online banken exporteren nu gegevens als .QIF bestanden.

Programma's die openen PTK bestanden
Windows
Intuit Quicken for Windows

Bestandstype2 Puntotek Embroidery Design File

Ontwikkelaar Mediatek Sistemas
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PTK optienummer2

Borduurbestand gebruikt door Puntotek, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van kruissteekpatronen van digitale foto's; bevat een raster van gekleurde pixels; gebruikt voor het maken van borduurwerken van geïmporteerde persoonlijke foto's en andere bitmapafbeeldingen.

Meer informatie

OPMERKING: De software van Puntotek is gelokaliseerd in het Spaans.

Programma's die openen PTK bestanden

Over PTK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ptk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Puntotek Embroidery Design File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.