Hoofd : Bestandsextensies : .ptg Het dossier

.ptg Bestandsextensie

Bestandstype1 PowerTeacher Gradebook Configuration File

Ontwikkelaar Pearson Education
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is PTG file?

Configuratiebestand gebruikt door PowerTeacher Gradebook, een webgebaseerde klasbeheerapplicatie; bevat informatie over de ranglijstconfiguratie waarnaar wordt verwezen wanneer de toepassing verbinding maakt met de server; omvat gebruikers-ID, sessie-id, schoolnummer, docent-ID, inloggegevens en taal.

Programma's die openen PTG bestanden

Bestandstype2 ArtRage Painting

Ontwikkelaar Ambient Design
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PTG optienummer2

Paint-project met ArtRage, een programma voor het bewerken en bewerken van afbeeldingen; bevat alle projectafbeeldingsgegevens die zijn opgeslagen in ArtRage; kan worden geëxporteerd naar andere afbeeldingsbestandstypen, waaronder .PNG , .JPG en .PSD ; kan worden weergegeven als een miniatuur in Windows en Mac OS X.

Meer informatie

ArtRage is beschikbaar in standaard- en Studio Pro-edities.

Programma's die openen PTG bestanden

Over PTG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ptg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ArtRage Painting beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.