Hoofd : Bestandsextensies : .psw Het dossier

.psw Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Password Reset Disk File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is PSW file?

wachtwoord back-upbestand gemaakt met Windows 'Forgotten Password Wizard; opgeslagen op een USB-station, floppy disk of andere media en kan worden gebruikt om een wachtwoord opnieuw in te stellen voor een Windows-gebruiker; gebruikt vaak de bestandsnaam userkey.psw.

Meer informatie

De wachtwoordhersteldiskette kan worden gebruikt wanneer het aanmeldscherm van Windows wordt weergegeven. Druk gewoon op Enter of klik op de pijl naar rechts naast het vakje "Type uw wachtwoord". Selecteer vervolgens "gebruik uw wachtwoordhersteldiskette". Plaats vervolgens de wachtwoordhersteldiskette om het wachtwoord van de gebruiker opnieuw in te stellen.

Programma's die openen PSW bestanden

Bestandstype2 Password Depot 3-5 File

Ontwikkelaar AceBIT
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PSW optienummer2

Bestand gemaakt door Password Depot-versies 3-5; slaat persoonlijke logins, wachtwoorden, creditcards en andere gevoelige informatie op; bevat codering met behulp van een hoofdwachtwoord zodat de informatie alleen kan worden bekeken en gewijzigd met het wachtwoord.

Meer informatie

Wachtwoord Depot 6 heeft de nieuwe .PSW6 -indeling geïntroduceerd, maar kan nog oudere PSW-bestanden laden.

Programma's die openen PSW bestanden

Bestandstype3 Pocket Word Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.PSW optienummer3

Tekstdocument gemaakt door Pocket Word, een draagbare tekstverwerker ontwikkeld voor Windows Mobile Pocket PC-apparaten; bevat documenttekst, opmaak, afbeeldingen en andere documentgegevens; kan worden geëxporteerd naar een standaard Word .DOC -formaat.

Meer informatie

Pocket Word is ontwikkeld als een draagbare versie van Microsoft Word.

Programma's die openen PSW bestanden
Windows
LibreOffice
Microsoft Office
Microsoft Word
Linux
LibreOffice
Macintosh
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Over PSW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .psw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pocket Word Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.