Hoofd : Bestandsextensies : .psv Het dossier

.psv Bestandsextensie

Bestandstype1 Pipe System Viewer File

Ontwikkelaar Engineered Software
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is PSV file?

CAD-bestand gemaakt door PIPE-FLO, een toepassing die wordt gebruikt voor het ontwerpen van vloeistof- en gasleidingsystemen; bevat een werkmodel van een leidingsysteem dat kan worden bekeken met het gratis PIPE-FLO Viewer-programma; gebruikt een alleen-lezen indeling die niet kan worden bewerkt met een PIPE-FLO-software.

Meer informatie

PSV-bestanden kunnen worden gebruikt voor het verzenden van ontwerpconcepten tussen teamleden en naar klanten voor beoordeling. Het ontwerp zelf bevat apparatuur, pijplijnen en notities en kan onder verschillende omstandigheden worden gesimuleerd om de prestaties van het leidingsysteem te onderzoeken.

OPMERKING: PSV-bestanden kunnen alleen worden gemaakt met de professionele versie van PIPE- FLO.

Programma's die openen PSV bestanden
Windows
Engineered Software PIPE-FLO Viewer

Bestandstype2 PlayStation 2 Save File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.PSV optienummer2

PlayStation 2 (PS2) spelbestand gemaakt met een PlayStation 3 (PS3); opgeslagen wanneer een PS2-game wordt gespeeld op een PS3-systeem; kan worden overgebracht van de harde schijf van de PS3 naar een geheugenkaart, die kan worden gebruikt om het PSV-bestand naar de harde schijf van een computer te kopiëren.

Meer informatie

Je kunt PSV-bestanden manipuleren met PSV Exporter en PS2 Save Builder. Ten eerste kun je bestanden uit een PSV-bestand extraheren met PSV Exporter. Vervolgens kunt u de uitgepakte bestanden importeren in PS2 Save Builder voor conversie naar een ander formaat, zoals het% 100%% -code-indelingssysteem.

Programma's die openen PSV bestanden

Bestandstype3 Pluralsight Video File

Ontwikkelaar Pluralsight
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.PSV optienummer3

Een PSV-bestand is een video die wordt gebruikt door Pluralsight Offline Player, een videospeler die wordt gebruikt om trainingsvideo's offline te spelen. Het bevat een video van een training die is gedownload van de Pluralsight-website en die offline kan worden bekeken.

Meer informatie

Pluralsight is een technologie-leerplatform dat bedrijven helpt de technische vaardigheden van teams te beoordelen en zakelijke doelstellingen te leren. Het biedt gebruikers een breed scala aan educatieve video's die online kunnen worden bekeken. Als een gebruiker de video's offline moet bekijken, kunnen ze de video's die zijn opgeslagen in PSV-bestanden downloaden en bekijken met de Pluralsight Offline Player. Gebruikers kunnen gedownloade video's bekijken in Windows en macOS met behulp van Pluralsight Offline Player en in Android en iOS met behulp van de Pluralsight-app.

Programma's die openen PSV bestanden

Bestandstype4 Pipe Separated Values File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.PSV optienummer4

Bestand dat door verschillende toepassingen wordt gebruikt voor gegevensopslag en -overdracht; scheidt gegevensvelden door de pijp "|" karakter op dezelfde manier als .CSV bestanden het komma "," teken gebruiken; handig wanneer gegevensvelden ingesloten komma's of tabs bevatten, zoals een tekstbeschrijvingsveld.

Meer informatie

PSV-bestanden kunnen in een Microsoft Excel-spreadsheet worden geïmporteerd als u het data-scheidingsteken definieert als het pipe-teken. Microsoft Access kan PSV-bestanden ook in gegevenstabellen importeren. Daarnaast gebruiken programmeurs soms het sed Unix-opdrachtregelhulpprogramma om PSV-bestanden te parsen voor invoergegevens of voor gescritiseerde gegevensuitwisselingstoepassingen.

Programma's die openen PSV bestanden
Windows
Microsoft Access
Linux
sed

Over PSV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .psv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pipe Separated Values File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.