Hoofd : Bestandsextensies : .pst Het dossier

.pst Bestandsextensie

Bestandstype Outlook Personal Information Store File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PST optienummer

Een PST-bestand is een gegevensopslagbestand dat persoonlijke informatie bevat die wordt gebruikt door Microsoft Outlook en Exchange. Het kan ook e-mailmappen, contacten, adressen en andere gegevens bevatten.

Meer informatie

PST-bestanden hebben een limiet van 2 GB en zorgen ervoor dat Outlook langzamer werkt als het bestand de limiet nadert. Microsoft biedt een programma met de naam Exchange 2000 Tool: PST2GB dat de bestandsgrootte van een PST-bestand verkleint. Het hulpprogramma kan het bestand echter afkappen, waardoor sommige gegevens verloren gaan, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up maakt van het PST-bestand.

In tegenstelling tot de volledige versie van Outlook, maakt Outlook Express geen gebruik van PST-bestanden. Outlook Express kan echter PST-gegevens importeren met behulp van de importfunctie van het programma. Mac-gebruikers kunnen de PST Import Tool voor Entourage gebruiken om PST-gegevens in Entourage of de PST naar MBOX-converter te importeren om PST-bestanden naar .MBOX -bestanden te converteren.

Programma's die openen PST bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange Server
Microsoft Outlook Express
Remo Repair Outlook (PST)
BitDaddys Email Open View Pro
Encryptomatic PSTViewer Pro
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Microsoft PST Import Tool for Entourage
Stellar PST to MBOX Converter for Mac

Over PST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pst is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Personal Information Store File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.