Hoofd : Bestandsextensies : .pspimage Het dossier

.pspimage Bestandsextensie

Bestandstype PaintShop Pro Image

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PSPIMAGE optienummer

Een PSPIMAGE-bestand is een afbeelding die wordt opgeslagen door Corel PaintShop Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van afbeeldingen en digitale foto's. Het kan zowel raster- als vectorafbeeldingen bevatten en ondersteunt lagen, transparantie, filters en andere afbeeldingseffecten. PSPIMAGE-bestanden worden meestal gebruikt voor het opslaan van foto's die zijn bijgewerkt, en voor het exporteren van voltooide afbeeldingen naar andere indelingen voor rasterafbeeldingen.

Meer informatie

PSPIMAGE-bestand geopend in Corel PaintShop Pro 2018

Als u een PSPIMAGE-bestand wilt openen in PaintShop Pro, selecteert u Bestand → Openen ....

Als u een PSPIMAGE-bestand in PaintShop Pro wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw ..., voert u uw bewerkingen uit en selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als .... U kunt ook een PSPIMAGE-bestand maken van een van Veel templates van PaintShop Pro door Bestand → Nieuw van sjablonen ... te selecteren.

Het PSPIMAGE-beeldformaat werd geïntroduceerd met versie 8 van Paint Shop Pro (PSP), de voorganger van PaintShop Photo Pro. PSPIMAGE is nog steeds het oorspronkelijke bestandstype dat door recente softwareversies wordt gebruikt.

OPMERKING: vóór PSP 8 gebruikte de software alleen de .PSP -extensie.

Programma's die openen PSPIMAGE bestanden
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CorelDRAW
Corel VideoStudio
Corel Painter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Corel Painter

Over PSPIMAGE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pspimage is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PaintShop Pro Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.