Hoofd : Bestandsextensies : .pspd Het dossier

.pspd Bestandsextensie

Bestandstype PhotoSuite 5 Project File

Ontwikkelaar Sonic Solutions
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PSPD optienummer

Projectbestand gemaakt door Roxio PhotoSuite versie 5, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's om te zetten in wenskaarten, uitnodigingen en posters; bevat verwijzingen naar digitale fotobestanden evenals bewerkingen van afbeeldingen, tekst en lay-out van opmaak; gebruikt om een PhotoSuite-project op te slaan en te laden.

Meer informatie

OPMERKING: PSPD-bestanden werden gebruikt door oudere versies van Roxio PhotoSuite. Ze zijn nu vervangen door .DMSP bestanden in Roxio Creator, die nu PhotoSuite als onderdeel van zijn multimediapakket bevat.

Programma's die openen PSPD bestanden
Windows
Roxio Creator
ACD Systems ACDSee

Over PSPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pspd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PhotoSuite 5 Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.