Hoofd : Bestandsextensies : .psh Het dossier

.psh Bestandsextensie

Bestandstype Photodex Slide Show

Ontwikkelaar Photodex
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.PSH optienummer

Projectbestand gemaakt door ProShow, een programma dat wordt gebruikt om diavoorstellingen van professionele kwaliteit te maken met afbeeldingen, video en audio; bevat alle instellingen en toegevoegde effecten die nodig zijn om de diavoorstelling te laden, maken en afspelen; vaak gebruikt voor zakelijke presentatiematerialen, diavoorstellingen met persoonlijke fotografie en videopublicatie op het web.

Meer informatie

PSH-bestanden bevatten geen multimediagegevens. Ze bevatten alleen links die verwijzen naar de multimediamiddelen. Als een PSH-bestand wordt verplaatst, worden de bronnen mogelijk niet gevonden en moet de gebruiker ze verplaatsen.

PSH-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar meer dan veertig indelingen, waaronder Flash, DVD, CD en Blu -straal. Ze kunnen ook rechtstreeks worden geüpload naar YouTube of op draagbare apparaten worden geplaatst, zoals de iPhone of Blackberry.

ProShow is beschikbaar in de edities Gold en Producer.

Programma's die openen PSH bestanden

Over PSH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .psh is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Photodex Slide Show beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.