Hoofd : Bestandsextensies : .psdx Het dossier

.psdx Bestandsextensie

Bestandstype Photoshop Touch Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PSDX optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt door Photoshop Touch, een op aanraking gebaseerd tekenprogramma voor iPad- en Android-tablets; vergelijkbaar met een .PSD -bestand dat wordt gebruikt door de desktopversie van Photoshop, maar dat een beperkt aantal functies ondersteunt; gebruikt voor het handmatig opslaan van afbeeldingen.

Meer informatie

Photoshop Touch-documenten worden vaak gebruikt voor het combineren van afbeeldingen, het toepassen van speciale effecten en het delen van afbeeldingen met vrienden op sociale netwerksites zoals Facebook. PSDX-bestanden kunnen worden gesynchroniseerd met de Adobe Creative Cloud voor later bewerken en delen met anderen.

OPMERKING: PSDX-bestanden kunnen worden geopend door de desktopversie van Photoshop CS6 of door Photoshop CS5 met de Adobe PS Touch-plug-in in. De plug-in is onderdeel van de Adobe Creative Cloud Desktop Plug-insuite.

Programma's die openen PSDX bestanden

Over PSDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .psdx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Photoshop Touch Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.