Hoofd : Bestandsextensies : .prx Het dossier

.prx Bestandsextensie

Bestandstype1 PSP Plugin File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is PRX file?

Gegevensbestand gebruikt voor het updaten van de firmware van de PlayStation Portable (PSP); kan aangepaste firmware upgraden en kan worden meegeleverd met firmwaredumps; vaak gebruikt om extra functies toe te voegen, zoals schermopnamen maken en Flash-ondersteuning toevoegen aan de webbrowser.

Programma's die openen PRX bestanden
Windows
AceHack PRX Installer
WeeJeWel's PRX Manager

Bestandstype2 Primavera P3 Compressed Project File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PRX optienummer2

Projectplanning bestandsarchief gemaakt door Primavera P3, een projectplanningssoftware die vaak wordt gebruikt voor bouwprojecten; slaat een verzameling .P3 bestanden op, maar in een gecomprimeerde indeling; gebruikt voor archiveringsdoeleinden of voor het delen van projectplannen met andere Primavera-gebruikers.

Meer informatie

U kunt een PRX-bestand terugzetten naar de originele P3-bestanden door de extensie ".prx" te wijzigen in ".exe" (waardoor het bestand wordt gewijzigd in een zelfuitpakkend .EXE -bestand) en vervolgens de EXE te openen bestand om de P3-bestanden uit te pakken.

OPMERKING: Primavera P3 is oorspronkelijk ontwikkeld door Primavera Systems, die is overgenomen door Oracle. De P3-software, oorspronkelijk uitgebracht in 1994, werd stopgezet op 31 december 2010.

Programma's die openen PRX bestanden

Bestandstype3 Windows Media Profile File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.PRX optienummer3

XML-bestand gebruikt door Microsoft Windows multimedia-programma's voor het publiceren van digitale videobestanden; slaat de audio- en video-codecs op om te gebruiken, evenals de doelbitsnelheden en -taal; gebruikt voor het publiceren van video's met dezelfde opmaak en kwaliteit.

Meer informatie

PRX-bestanden worden vermeld door verschillende Microsoft Windows-programma's, waaronder Windows Media Player, Windows Media Encoder en Windows Live Movie Maker. Ze kunnen worden bewerkt met behulp van de Windows Media Profile Editor, die deel uitmaakt van de Windows Media Encoder-installatie.

Mediaprofielen worden ondersteund door Windows Media Player 9 en hoger.

Programma's die openen PRX bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
Microsoft Windows Live Movie Maker

Over PRX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .prx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Media Profile File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.