Hoofd : Bestandsextensies : .prv Het dossier

.prv Bestandsextensie

Bestandstype1 Vue Preview File

Ontwikkelaar E-on Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is PRV file?

Afbeeldingsvoorbeeld gemaakt door E-on Vue, een programma dat wordt gebruikt voor modellering van 3D-omgevingen; bevat een voorbeeld van een 3D-scène, die meestal een lagere resolutie heeft dan de uiteindelijke scène; gebruikt voor het opslaan van scènepresentaties vóór de uiteindelijke productie.

Programma's die openen PRV bestanden
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Bestandstype2 Free Folder Hider Backup File

Ontwikkelaar AutoBAUP
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.PRV optienummer2

Back-upbestand gemaakt door Free Folder Hider, een programma dat wordt gebruikt voor het verbergen van Windows-mappen; bevat de gegevens van de mappen die de gebruiker heeft gekozen om te verbergen, evenals informatie over wachtwoordbeveiliging; gebruikt voor het herstellen van de verborgen mappen in het geval ze op de een of andere manier verloren zijn.

Meer informatie

Free Folder Hider is handig voor het beschermen van gevoelige persoonlijke informatie op computers die door meerdere gebruikers worden gedeeld.

Programma's die openen PRV bestanden

Bestandstype3 SoftMaker Presentations Template

Ontwikkelaar SoftMaker Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PRV optienummer3

presentatiesjabloon gemaakt door Presentations, een programma voor het maken van diavoorstellingen in de SoftMaker Office-suite; kan worden gebruikt als een sjabloon voor het maken van Presentaties-diavoorstellingen ( .PRD bestanden); vergelijkbaar met een Microsoft PowerPoint .POTX -bestand en kan worden opgeslagen in het POTX-formaat in Presentaties.

Programma's die openen PRV bestanden
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Over PRV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .prv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SoftMaker Presentations Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.