Hoofd : Bestandsextensies : .prproj Het dossier

.prproj Bestandsextensie

Bestandstype Premiere Pro Project

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.PRPROJ optienummer

Een PRPROJ-bestand is een videoproject gemaakt door Adobe Premiere Pro, een app voor videobewerking. Het bevat een tijdlijn die bestaat uit video- en audiofragmenten en bevat overgangen, speciale effecten en andere toegepaste bewerkingen. PRPROJ-bestanden slaan ook projectinstellingen op, zoals de instellingen voor overgangen, de video-renderer, het formaat van de audio- en videoweergave en het vastlegformaat.

Meer informatie

PRPROJ-bestand geopend in Adobe Premiere Pro CC 2019

Premiere Pro-projecten slaan verwijzingen op naar media-items (video, audio, grafische afbeeldingen), ze slaan de feitelijke mediagegevens niet op in het bestand zelf. De verwijzingen naar deze media-items worden gemaakt wanneer u het item in uw project importeert. Als u het activum dus verplaatst nadat u het hebt geïmporteerd, kan Premiere Pro het activum voor het project niet vinden, waardoor u wordt gevraagd het item te verplaatsen.

Adobe Premiere Pro is een professionele videobewerkingsapplicatie gebruikt om speelfilms, uitzendingen en andere videopresentaties te maken. De video-editor maakt deel uit van de Creative Cloud-suite.

Programma's die openen PRPROJ bestanden
Windows
Adobe Premiere Pro
MAGIX VEGAS
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Over PRPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .prproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Premiere Pro Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.