Hoofd : Bestandsextensies : .ppsm Het dossier

.ppsm Bestandsextensie

Bestandstype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Slide Show

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.PPSM optienummer

Een PPSM-bestand is een door een macro ingeschakelde diavoorstelling gemaakt door Microsoft PowerPoint, een programma waarmee gebruikers diavoorstellingen en presentaties kunnen maken. Het bevat een niet-bewerkbare verzameling dia's. PPSM-bestanden worden gebruikt voor het weergeven van alleen-weergavepresentaties op basis van XML, zoals .PPTX -bestanden, om te delen met anderen.

Meer informatie

PPSM-bestand geopend in Microsoft PowerPoint 2016

PPSM-bestanden bevatten, in tegenstelling tot .PPSX -bestanden, macro's die door PowerPoint worden uitgevoerd. Zelfs als een PPSX-bestand ingesloten macro's bevat, voert PowerPoint ze pas uit als ze eerst worden opgeslagen als een PPSM-bestand.

Macro's in PowerPoint werken op dezelfde manier als scripts waarmee u repetitieve taken zoals het formatteren van een dia kunt automatiseren of nieuwe dia-thema's maken. U kunt macro's maken en bewerken met Visual Basic for Applications (VBA) via het tabblad Weergave in het lint.

PPSM-bestanden kunnen worden geopend door PowerPoint 2007 of later, of door eerdere versies van PowerPoint die Open XML bevatten documentondersteuning.

Programma's die openen PPSM bestanden
Windows
Microsoft Office
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Over PPSM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ppsm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Slide Show beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.