Hoofd : Bestandsextensies : .pps Het dossier

.pps Bestandsextensie

Bestandstype PowerPoint Slide Show

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PPS optienummer

Een PPS-bestand is een diavoorstelling gemaakt door Microsoft PowerPoint, een populair programma dat bij Microsoft Office wordt geleverd voor het maken van presentaties. Het wordt opgeslagen als een voltooide diavoorstelling, die kan worden bekeken door PowerPoint, OpenOffice en verschillende andere presentatieprogramma's. PPS-bestanden kunnen niet worden bewerkt, zoals .PPT bestanden.

Meer informatie

PPS-bestand geopend in Microsoft PowerPoint 2016

Waarschijnlijk kom je alleen een PPS-bestand tegen als je PowerPoint 97 tot 2003 gebruikt of werken met iemand die die versies van de software gebruikt. Als u PowerPoint 2007 of later gebruikt en uw presentatie opslaat als diapresentatie, wordt deze opgeslagen in de OpenXML-indeling met de extensie .PPSX . Hoewel PowerPoint 2007 of later het PPSX-bestand gebruikt, kunt u het nog steeds gebruiken om het PPS-bestand te openen.

PPS-bestanden lijken op de populairdere PPT-bestanden. Wanneer u het PPT-bestand in PowerPoint opent, wordt het echter automatisch geopend in de bewerkingsmodus en wanneer u het PPS-bestand opent, wordt het automatisch geopend in de presentatiemodus in PowerPoint.

Programma's die openen PPS bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Apple Keynote
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Over PPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerPoint Slide Show beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.