Hoofd : Bestandsextensies : .pp5 Het dossier

.pp5 Bestandsextensie

Bestandstype Picture Publisher 5 Image File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PP5 optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt door Corel Picture Publisher versie 5, een beeldbewerkingsprogramma dat eerder eigendom was van Micrografx; slaat een afbeelding op in een eigen indeling; kan worden gemaakt en bewerkt met de tekst-, teken- en tekengereedschappen van Picture Publisher.

Meer informatie

OPMERKING: Verschillende versies van Picture Publisher gebruiken verschillende bestandsextensies. Versie 4 gebruikt de .PP4 -extensie en versies 6, 7, 8, 9 en 10 gebruiken de .PPF -extensie. Alle bestandstypen worden nog steeds ondersteund door het softwarepakket CorelDRAW Graphics Suite.

Programma's die openen PP5 bestanden
Windows
CorelDRAW

Over PP5 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pp5 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Picture Publisher 5 Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.