Hoofd : Bestandsextensies : .pov Het dossier

.pov Bestandsextensie

Bestandstype1 POV-Ray Raytracing Format

Ontwikkelaar Persistence of Vision Raytracer
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text

Wat is POV file?

Driedimensionale afbeelding die het Persistence of Vision Raytracer (POV-Ray) -formaat gebruikt; ondersteunt vormen, kleuren, texturen, rotaties, licht, atmosferische effecten, kijkperspectieven en andere 3D-beeldeigenschappen; opgeslagen in een ASCII-tekstindeling.

Meer informatie

POV-bestanden worden gedefinieerd met behulp van de POV-Ray scènebeschrijvingtaal, die instructies specificeert voor hoe de POV-Ray-engine 3D-afbeeldingen rendert. POV-bestanden kunnen worden gebruikt voor het maken van hoogwaardige fotorealistische afbeeldingen.

POV-Ray is een gratis programma dat beschikbaar is voor Mac-, Windows- en Unix-platforms.

Programma's die openen POV bestanden
Linux
POV-Ray

Bestandstype2 Prolab Object File

Ontwikkelaar ProSystems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.POV optienummer2

grafisch formaat gebruikt door Prolab ImageFolio, een ouder beeldbewerkingsprogramma dat werd gedistribueerd met VideoWork en MediaScope-software; slaat een afbeelding op die lagen ondersteunt.

Programma's die openen POV bestanden
Windows
VideoLogic Prolab ImageFolio
Macintosh
Apple Logic Pro

Over POV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pov is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Prolab Object File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.