Hoofd : Bestandsextensies : .pot Het dossier

.pot Bestandsextensie

Bestandstype1 PowerPoint Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is POT file?

Een POT-bestand is een sjabloon gemaakt door PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt om diavoorstellingen te maken. Het bevat de standaardlay-out, opmaak en stijlen voor een diavoorstelling. POT-bestanden worden gebruikt om meerdere .PPT -bestanden met dezelfde opmaak te maken.

Meer informatie

POT-bestand geopend in Microsoft PowerPoint 2016

Waarschijnlijk kom je alleen een POT-bestand tegen als je PowerPoint 97 tot 2003 gebruikt of werken met iemand die die versies van de software gebruikt. Als u PowerPoint 2007 of later gebruikt en uw presentatie opslaat als een sjabloon, wordt deze in het OpenXML-formaat opgeslagen met de .POTX -extensie. Hoewel PowerPoint 2007 of later het POTX-bestand gebruikt, kunt u het nog steeds gebruiken om het POT-bestand te openen.

POT-bestanden worden geïnstalleerd met PowerPoint waarmee u presentaties kunt maken, zoals schoolrapporten, financiële kwartaaloverzichten of familie fotodiashows van sjablonen met vooraf gedefinieerde opmaak en stijlen. U kunt ook uw eigen aangepaste sjablonen maken voor het reproduceren van presentaties die specifiek zijn voor uw behoeften.

Programma's die openen POT bestanden
Windows
Kingsoft Presentation
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft PowerPoint for Mac

Bestandstype2 Portable Object File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.POT optienummer2

Objectbestand waarnaar wordt verwezen door Java-programma's, GNU gettext of andere toepassingen; vaak gebruikt om eigenschappen en andere basisinformatie op te slaan; opgeslagen in een voor mensen leesbaar formaat dat kan worden bekeken in een teksteditor.

Meer informatie

Portable-objectbestanden maken vaak gebruik van de .PO -extensie om ambiguïteit met PowerPoint-sjabloonbestanden te voorkomen.

Programma's die openen POT bestanden
Windows
Referenced by various programs
Linux
Referenced by various programs
Macintosh
Referenced by various programs

Over POT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pot is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Portable Object File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.