Hoofd : Bestandsextensies : .pns Het dossier

.pns Bestandsextensie

Bestandstype1 PNG Stereo Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PNS file?

Stereoscopische afbeelding gebruikt voor het maken van 3D-effecten van 2D-afbeeldingen; bevat twee naast elkaar liggende .PNG -afbeeldingen die een driedimensionale afbeelding produceren wanneer ze worden gecombineerd in een stereoscopische software voor het weergeven van afbeeldingen.

Meer informatie

PNS-afbeeldingen zijn niet zo populair als JPEG Stereo ( .JPS ) of Multi-Picture Object ( .MPO ) bestanden.

Programma's die openen PNS bestanden
Windows
Corel PaintShop Pro
NVIDIA 3D Vision Photo Viewer
Linux
zyk

Bestandstype2 Pelco CCTV Video File

Ontwikkelaar Pelco
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.PNS optienummer2

Videobestand vastgelegd door een Pelco closed-circuit televisie (CCTV) -systeem; slaat de video op in een eigen indeling die alleen kan worden bekeken met de Pelco-software gebundeld met het beveiligingssysteem; gebruikt voor het opslaan van beveiligingsvideo's.

Programma's die openen PNS bestanden
Windows
Pelco CCTV software

Bestandstype3 Popnoggin Subject File

Ontwikkelaar Popspring
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.PNS optienummer3

Gegevensbestand gebruikt door Popnoggin, een educatief programma dat pop-upvragen toont in het midden van spellen en andere programma's; opgeslagen in een XML-indeling en bevat de onderwerpcategorieën voor vragen die door het programma worden weergegeven.

Meer informatie

Popnoggin stelt kinderen in staat om speeltijd te spelen bij het beantwoorden van vragen onder een "pay-to-play" -model. Het programma houdt de tijd bij die wordt besteed aan games en vragen, evenals de scores van elke gebruiker.

OPMERKING: Popnoggin is niet langer ontwikkeld en kan niet worden gedownload.

Programma's die openen PNS bestanden
Windows
Popspring Popnoggin

Over PNS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pns is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Popnoggin Subject File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.