Hoofd : Bestandsextensies : .pnc Het dossier

.pnc Bestandsextensie

Bestandstype Panasonic Network Camera Image

Ontwikkelaar Panasonic
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PNC optienummer

Een PNC-bestand is een afbeelding gemaakt door Panasonic netwerkvideocamera's, die meestal worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden. Het bevat een afbeelding die is opgeslagen in het PNC-formaat, vergelijkbaar met het JPEG-formaat. PNC-bestanden kunnen alleen worden bekeken met de Panasonic Network Camera SD Viewer.

Meer informatie

PNC-bestanden worden gemaakt wanneer afbeeldingen worden opgenomen door een Panasonic netwerkcamera en gedownload naar de SD-kaart. U kunt de camera-instellingen configureren voor de manier waarop PNC-bestanden worden vastgelegd, inclusief de beeldresolutie en de frequentie van de gemaakte foto's.

De PNC-afbeeldingen kunnen worden overgebracht naar een computer met behulp van de SD-kaart van de camera. Je kunt de gratis Panasonic SD Viewer downloaden en gebruiken om de PNC-bestanden te bekijken. U kunt het programma ook gebruiken om de afbeelding op te slaan naar een meer gangbare indeling, zoals JPEG, GIF of PNG.

Programma's die openen PNC bestanden

Over PNC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pnc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Panasonic Network Camera Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.