Hoofd : Bestandsextensies : .pn Het dossier

.pn Bestandsextensie

Bestandstype Powernoodle File

Ontwikkelaar Powernoodle
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.PN optienummer

Bestand gemaakt door Powernoodle, een online samenwerkingsapplicatie die wordt gebruikt voor het bespreken van bedrijfsplannen, ideeën en implementaties; bewaart inhoud die is gecreëerd via een Powernoodle-sessie, zoals diagrammen, contouren, debriefings of andere zakelijke documentinhoud; stelt gebruikers in staat om het intellectuele eigendom, de processen, bedrijfsregels en kennis van hun organisatie te modelleren om te delen met anderen.

Meer informatie

PN-bestanden worden in een indeling zonder opmaak opgeslagen. Ze identificeren de titel, auteur en datum van de inhoud, evenals een sleutelcode die wordt gebruikt om de inhoud in Powernoodle uniek te identificeren en te laden.

OPMERKING: Powernoodle heeft een gratis aanmeldingstoepassing op hun website om zorg ervoor dat alle ontvangers van PN-bestanden ze kunnen openen.

Programma's die openen PN bestanden

Over PN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Powernoodle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.