Hoofd : Bestandsextensies : .pmv Het dossier

.pmv Bestandsextensie

Bestandstype1 PlanMaker Spreadsheet Template

Ontwikkelaar SoftMaker Software
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

Wat is PMV file?

Een PMV-bestand is een spreadsheetsjabloon die is gemaakt door PlanMaker, een spreadsheet-toepassing die is meegeleverd met SoftMaker Office. Het bevat gegevens die zijn georganiseerd in rijen en kolommen met cellen en die ook formules en grafieken kunnen bevatten. PMV-bestanden worden gebruikt voor het maken van .PMD en .PMDX spreadsheets.

Meer informatie

PMV-bestand geopend in SoftMaker Office PlanMaker 2018

PMV-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en lijken op Microsoft Excel-sjablonen ( .XLT of .XLTX bestanden). Ze kunnen ook worden omgezet in XLT- of XLTX-bestanden in PlanMaker.

PMV-bestanden werden vervangen door .PMVX -bestanden als het primaire bestandstype dat wordt gebruikt om sjablonen op te slaan. PlanMaker ondersteunt echter nog steeds PMV-bestanden.

PMV-bestanden worden meestal geopend in PlanMaker om een PMD- of PMDX-bestand te maken. Ze kunnen ook worden omgezet naar verschillende indelingen in PlanMaker, waaronder .PDF , XLS, XLSX, .XLSM , .XLTM , .TMD en .RTF .

Programma's die openen PMV bestanden
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office

Bestandstype2 Return to Zork Video File

Ontwikkelaar Activision
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.PMV optienummer2

Bestand gebruikt door Return to Zork (RTZ), een oud first-person puzzelspel en adventure-game voor DOS; slaat video op voor de introductie en tussenfilmpjes; bevindt zich op kopieën van de originele RTZ CD-ROM.

Meer informatie

OPMERKING: De originele RTZ-game voor DOS kan niet worden afgespeeld op recente versies van Windows. Het kan echter worden gespeeld met emulatiesoftware zoals DosBox. GOG, een abandonware-distributeur, heeft een bijgewerkte versie van RTZ gemaakt die kan worden afgespeeld op Windows XP en Vista.

Programma's die openen PMV bestanden

Over PMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pmv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Return to Zork Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.