Hoofd : Bestandsextensies : .pmr Het dossier

.pmr Bestandsextensie

Bestandstype1 Avid Persisent Media Record File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is PMR file?

Mediadatabasebestand gemaakt door Avid-videobewerkings- en afwerktoepassingen; slaat een index op met informatie over Media Objects (MOB), de activa die door het bewerkingsproject worden gebruikt; stelt de software in staat om up-to-date informatie over audio- en videobronnen bij te houden.

Meer informatie

PMR-bestanden worden automatisch gegenereerd door de software. Als ze worden verwijderd, kan het programma ze opnieuw opbouwen.

Programma's die openen PMR bestanden
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress
Avid NewsCutter
Avid Symphony

Bestandstype2 Performance Monitor Report

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.PMR optienummer2

Rapport gegenereerd door Microsoft Performance Monitor (perfmon.exe), een systeemcontroleprogramma voor Windows NT en Windows Server; legt informatie vast over processor- en geheugengebruik van verschillende systeemprocessen.

Programma's die openen PMR bestanden

Over PMR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pmr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Performance Monitor Report beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.