Hoofd : Bestandsextensies : .pml Het dossier

.pml Bestandsextensie

Bestandstype1 Process Monitor Log File

Ontwikkelaar Sysinternals
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is PML file?

Logbestand gemaakt door Process Monitor, een real-time procesmonitoringstool voor Windows; bevat een logboek van systeemactiviteiten in het bestandssysteem en register, evenals in systeemprocessen en threads; gebruikt voor het analyseren van problemen met computerprestaties en beveiligingsmachtigingen.

Meer informatie

PML-bestanden slaan de procesnaam, proces-ID, bewerking, pad, resultaat, een tijdstempel en andere informatie over systeemgebeurtenissen op. De logbestanden kunnen worden gefilterd op aangepaste criteria om specifieke informatie te zoeken.

Programma's die openen PML bestanden

Bestandstype2 Pyre Properties File

Ontwikkelaar CACR
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.PML optienummer2

Configuratiebestand gebruikt door Pyre, Python-framework gebruikt voor de integratie van krachtige computertoepassingen; opgeslagen met XML-opmaak en bevat waarden voor "eigenschappen", "voorzieningen" en "componenten" in een toepassing; stelt gebruikers in staat om de standaardwaarden in de "inventarissen" van een toepassing te overschrijven.

Meer informatie

Pyre wordt gedistribueerd in een broncodeformaat en bevat geen traditioneel installatieprogramma. Een voorbeeldtoepassing die Pyre- en PML-bestanden gebruikt, is DANSE, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het analyseren van neutronenverstrooiingsexperimenten. Helaas is DANSE stopgezet en kan niet worden gedownload.

OPMERKING: de termen 'eigenschappen', 'faciliteiten', 'componenten' en 'inventarissen' hebben specifieke betekenissen wanneer ze worden gebruikt om delen van de Pyre-raamwerk. Het Pyre-raamwerk is ontwikkeld door het Caltech Center for Advanced Computing Research (CACR).

Programma's die openen PML bestanden
Linux
Pyre

Bestandstype3 Palm Markup Language File

Ontwikkelaar Palm
Categorie eBook-bestanden
Formaat N/A

.PML optienummer3

Bronbestandindeling gebruikt door eReader, een optimale eBook-lezerapplicatie; bevat broncode die is gecompileerd in het bestand .PDB , dat vervolgens kan worden gelezen door eReader-apparaten; bestaat uit tags die het eBoek structureren, voorbeelden hiervan zijn alinea's, inspringingen en lettertypeopmaak.

Meer informatie

OPMERKING: de gecomprimeerde indeling van het PML-bestand is het .PMLZ -bestand.

Programma's die openen PML bestanden
Windows
Calibre
Cool Reader
eReader
Linux
Calibre
Cool Reader
Android
Cool Reader
Macintosh
Calibre
Cool Reader

Over PML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Palm Markup Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.