Hoofd : Bestandsextensies : .pmg Het dossier

.pmg Bestandsextensie

Bestandstype1 PageMaker Group File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PMG file?

Bestand gemaakt door PageMaker, een programma dat wordt gebruikt om paginalay-outs te maken; bevat een .EPS -grafiek, die zowel een rasterafbeelding met lage resolutie als PostScript-gegevens voor afdrukken met hoge resolutie bevat; gemaakt met behulp van de functie "PS Group it", waarin objecten worden gegroepeerd en de pagina-afbeeldingen worden vervangen door een gegenereerd PMG-bestand.

Meer informatie

OPMERKING: PageMaker is vervangen door Adobe's InDesign-product, dat PMG-bestanden ondersteunde via versie CS. Huidige versies van InDesign bieden echter geen ondersteuning voor het PMG-bestandsformaat.

Programma's die openen PMG bestanden
Windows
Adobe PageMaker 7
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Bestandstype2 Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PMG optienummer2

Panoramische afbeelding gemaakt door Adobe Photoshop, een programma voor het bewerken van afbeeldingen en foto's; slaat een beeldsamenstelling op die is samengevoegd uit meerdere afbeeldingen; slaat ook de beeldrangschikking en door de gebruiker geselecteerde samenvoegingsopties op; vaak gebruikt voor het opslaan van panorama's van digitale foto's.

Meer informatie

Door de randen van meerdere afbeeldingen samen te voegen en samen te voegen, "voegt Adobe Photoshop Photomerge-technologie" digitale foto's samen tot één enkele foto, zodat ze eruit zien alsof ze zijn vastgelegd als een enkele camera-opname.

Als u Photomerge wilt gebruiken, selecteert u Bestand → Automatiseren → Photomerge .... U kunt ook Adobe Bridge openen, meerdere afbeeldingsbestanden selecteren en vervolgens Extra → Photoshop → Photomerge ... kiezen. Nadat u dit menu-item hebt geselecteerd, wordt Photoshop geopend en geef een dialoogvenster om de samenvoegopties te selecteren.

OPMERKING: Hoewel Photoshop en Photoshop Elements beide PMG-bestanden ondersteunen, kan Photoshop veel grotere afbeeldingen verwerken.

Programma's die openen PMG bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019

Over PMG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pmg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Photoshop Photomerge Panoramic Composition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.