Hoofd : Bestandsextensies : .pmf Het dossier

.pmf Bestandsextensie

Bestandstype1 ESRI Published Map File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

Wat is PMF file?

Alleen-lezen mapbestand gemaakt met ArcMap, een applicatie opgenomen met ESRI Desktop GIS; slaat een beperkte versie van een .MXD mapbestand op; kan worden bekeken met de gratis ArcReader-toepassing, waarmee kaarten kunnen worden gedeeld met gebruikers die de commerciële ArcGIS-software niet hebben gekocht; vaak per e-mail verzonden naar klanten of collega's in kantooromgevingen die samenwerken.

Meer informatie

PMF-bestanden kunnen de gegevensweergaven, lay-outs, navigatie, afdrukken, opvragen, panning en zoomen van de kaart beperken. Ze kunnen ook met een wachtwoord worden beveiligd. Dit helpt de vertrouwelijkheid en privacy van gegevens te beschermen.

Gepubliceerde kaarten bevatten geen echte geografische gegevens. In plaats daarvan koppelen ze aan datasets op een centrale externe locatie, die kan worden gehost door een ArcMap Server of beschikbaar is via internet. Daarom hebben gebruikers passende netwerktoegang nodig naar de gegevensrepository waarnaar wordt verwezen om de kaarten te bekijken.

OPMERKING: PMF-bestanden worden feitelijk gemaakt door ArcGIS Publisher, een extensie die wordt meegeleverd met ArcMap.

Programma's die openen PMF bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Linux
ESRI ArcReader

Bestandstype2 PSP Movie File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.PMF optienummer2

Videobestandsindeling gebruikt door Sony PlayStation Portable (PSP); ook bekend als het "PSMF" -formaat; opgeslagen in een eigen indeling die specifiek is voor de PSP, maar kan in Windows worden afgespeeld met de Lande PMF Player.

Meer informatie

PMF-bestanden kunnen worden geëxtraheerd uit PSP-schijfimages, zoals .CSO of .ISO bestanden, met behulp van een programma zoals UMDGen of UMD Ripper.

Programma's die openen PMF bestanden
Windows
Lande PMF Player

Bestandstype3 Partition Image File

Ontwikkelaar Eassos
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PMF optienummer3

Partitie-afbeelding gebruikt door PartitionGuru, een programma voor partitiebeheer en gegevensherstel; slaat een back-up op van een partitie-image die door de applicatie kan worden hersteld wanneer de huidige partitie is beschadigd.

Meer informatie

Als u een PMF-bestand wilt maken, selecteert u 'Extra' in het menu en klikt u vervolgens op 'Partitioneer naar beeldbestand'. Selecteer de bronpartitie, kies het afbeeldingsbestand en klik op "Starten".

Om het partitiebeeld in het PMF-bestand te herstellen, selecteert u "Tools" in het menu en klikt u vervolgens op "Partition From Image File" herstellen ." Selecteer het PMF-afbeeldingsbestand, kies uw doelpartitie en klik op 'Start'.

Programma's die openen PMF bestanden

Over PMF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pmf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Partition Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.