Hoofd : Bestandsextensies : .plx Het dossier

.plx Bestandsextensie

Bestandstype1 Perl Executable File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

Wat is PLX file?

Uitvoerbaar programma geschreven in de Perl-programmeertaal; vaak gebruikt voor webtoepassingen die worden uitgevoerd op een webserver, maar mogelijk worden uitgevoerd op elk systeem dat een Perl-interpreter bevat.

Meer informatie

Perl-scripts kunnen worden uitgevoerd op Windows IIS-systemen met Perl voor ISAPI (Internet Server Application Programming Interface) of met ActivePerl.

De standaardmanier om Perl-bestanden te benoemen is .PM voor Perl modules, .PL voor Perl-bibliotheken en PLX voor uitvoerbare Perl-scripts.

Programma's die openen PLX bestanden
Windows
Microsoft IIS
ActiveState Komodo Edit
Linux
ActiveState Komodo Edit
ActiveState ActivePerl
Macintosh
Bare Bones BBEdit
ActiveState Komodo Edit

Bestandstype2 32-bit Linux IDA Plugin Module

Ontwikkelaar Hex-Rays
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.PLX optienummer2

32-bits Linux-plug-inmodule gebruikt door IDA (The Interactive Disassembler), een hulpmiddel waarmee gebruikers uitvoerbare bestanden kunnen demonteren in assembleertaalcode op laag niveau; bevat een plugin geschreven in C ++ waarmee de mogelijkheden van de IDA-tool worden uitgebreid.

Meer informatie

De PLX-bestanden zijn laadbare bibliotheken, vergelijkbaar met .DLL , die de functionaliteit van IDA uitbreiden. De PLX-plug-in moet in de map / plugin / plx / worden geplaatst.

OPMERKING: elke IDA-plug-in gebruikt een andere extensie, afhankelijk van het type besturingssysteem. De .PLW extensie wordt gebruikt voor Windows 32-bit, de .P64 extensie wordt gebruikt door Windows 64-bit, en de .PLX64 extensie wordt gebruikt door Linux 64-bit plug-ins.

Programma's die openen PLX bestanden

Over PLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .plx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype 32-bit Linux IDA Plugin Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.