Hoofd : Bestandsextensies : .plproj Het dossier

.plproj Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Prelude Project File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.PLPROJ optienummer

Een PLPROJ-bestand is een project gemaakt door Adobe Prelude, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren van videobeelden tijdens videoproductie. Het bewaart verwijzingen naar alle mediabestanden die zijn geïmporteerd of "opgenomen" in het project. Met PLPROJ-bestanden kunnen videoproducenten en -editors alle video-items organiseren op één locatie.

Meer informatie

PLPROJ-bestand geopend in Adobe Prelude CC 2017

PLPROJ-bestanden worden door Prelude gemaakt wanneer een gebruiker een project opslaat. Het is het hoofdbestandstype dat aan Prelude is gekoppeld.

U kunt een PLPROJ-bestand maken door Bestand → Nieuw project ... te selecteren, uw bewerkingen uit te voeren en vervolgens Bestand → Opslaan als ... te selecteren. een PLPROJ-bestand door Bestand → Project openen .... te selecteren.

PLPROJ-bestanden slaan geen videogegevens op. Ze slaan alleen referenties op naar videobestanden en zijn daarom relatief klein van formaat.

Programma's die openen PLPROJ bestanden

Over PLPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .plproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Prelude Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.