Hoofd : Bestandsextensies : .pjpg Het dossier

.pjpg Bestandsextensie

Bestandstype Progressive JPEG Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PJPG optienummer

Een PJPG-bestand is een rasterafbeelding die is opgeslagen in het Progressive JPEG-formaat. Het bevat gecodeerde bitmapgegevens waarmee de afbeelding in meerdere scans van een wazige foto naar een scherpe afbeelding kan worden weergegeven tijdens het downloaden. Met PJPG-bestanden kunnen beeldweergaveprogramma's voorbeelden weergeven voordat de definitieve beeldgegevens worden ontvangen.

Meer informatie

Het Progressive JPEG-formaat werd door sommige oudere webbrowsers gebruikt, zoals oudere versies van Microsoft Internet Explorer. Nu wordt het formaat echter zelden gebruikt en ondersteund, omdat communicatieverbindingen veel sneller worden.

Je kunt de PJPG-afbeelding naar een .JPG -afbeelding converteren door de extensie ".pjpg" te wijzigen in ".jpg" vervolgens openen in een programma dat JPG-afbeeldingen ondersteunt, zoals Microsoft Photos in Windows of Apple Preview in macOS. U kunt de afbeelding bekijken en deze exporteren naar een indeling, zoals JPEG of PNG, die breder wordt ondersteund.

Programma's die openen PJPG bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Over PJPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pjpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Progressive JPEG Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.