Hoofd : Bestandsextensies : .pjpeg Het dossier

.pjpeg Bestandsextensie

Bestandstype Progressive JPEG Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PJPEG optienummer

Een PJPEG-bestand is een bitmapafbeelding gemaakt in het Progressive JPEG-formaat (PJPEG). Het bevat gecodeerde bitmapgegevens zodat de gedownloade afbeelding geleidelijk van een wazige foto naar de uiteindelijke scherpe afbeelding wordt weergegeven. PJPEG-bestanden kunnen ook afwisselend horizontale lijnen vullen totdat het volledige beeld zichtbaar is.

Meer informatie

Met PJPEG-bestanden kunnen afbeeldingsvoorbeelden worden bekeken voordat de volledige afbeelding is gedownload. Deze afbeeldingen werden ooit gebruikt door sommige oudere webbrowsers, zoals oude versies van Microsoft Internet Explorer. Ze worden echter niet langer breed ondersteund.

Je kunt de PJPEG-afbeelding naar een .JPG -afbeelding converteren door de extensie ".pjpeg" naar ".jpg" te wijzigen en deze vervolgens te openen in een programma dat JPG ondersteunt afbeeldingen, zoals Microsoft Photos in Windows of Apple Preview in macOS. U kunt de afbeelding bekijken en deze exporteren naar een indeling, zoals JPEG of PNG, die breder wordt ondersteund.

OPMERKING: Progressive JPEG's worden vaker gezien met de .PJPG -extensie.

Programma's die openen PJPEG bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge

Over PJPEG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pjpeg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Progressive JPEG Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.