Hoofd : Bestandsextensies : .pixela Het dossier

.pixela Bestandsextensie

Bestandstype Pixela Project

Ontwikkelaar 2DD Entertainment
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PIXELA optienummer

Een PIXELA-bestand is een project gemaakt door Pixela, een programma dat wordt gebruikt om sprites met pixelillustraties te maken en te bewerken. Het bevat een project dat bestaat uit meerdere lagen afbeeldingen die door een gebruiker zijn getekend. PIXELA-bestanden worden opgeslagen in een verliesvrije indeling, vergelijkbaar met .PNG bestanden.

Meer informatie

PIXELA-bestand geopend in 2DD Entertainment Pixela 1

Het PIXELA-bestand is het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan Pixela. Als u een PIXELA-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw project, tekent u uw afbeelding en selecteert u Bestand → Project opslaan.

Elke laag in een PIXELA-bestand is een raster van 36 x 36 dat met verschillende penseelstreken in kleur kan worden ingevuld . U kunt ervoor kiezen om elke laag zichtbaar of transparant te maken. Als u lagen als PNG-bestand wilt exporteren, selecteert u Bestand → Lagen exporteren als Sprite-blad. Als u een huidige laag wilt exporteren, selecteert u Bestand → Huidige laag alleen exporteren.

Programma's die openen PIXELA bestanden

Over PIXELA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pixela is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pixela Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.