Hoofd : Bestandsextensies : .pictclipping Het dossier

.pictclipping Bestandsextensie

Bestandstype Picture Clipping File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PICTCLIPPING optienummer

Afbeelding gemaakt door de Mac OS X Finder wanneer een gebruiker een afbeelding markeert en naar het bureaublad sleept; ondersteunt zowel beeldinhoud als ingesloten tekstuele gegevens; vaak gebruikt voor het kopiëren van albumillustraties van iTunes-album.

Meer informatie

Beeldresten kunnen worden geconverteerd naar andere afbeeldingsindelingen met de GraphicsConverter-toepassing van Lemkesoft.

OPMERKING: PICTCLIPPING-bestanden kunnen ook worden gemaakt met andere geselecteerde inhoud, zoals gemarkeerde cellen uit een Apple Numbers-spreadsheet.

Programma's die openen PICTCLIPPING bestanden
Macintosh
Lemkesoft GraphicConverter
Apple Finder

Over PICTCLIPPING bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pictclipping is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Picture Clipping File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.