Hoofd : Bestandsextensies : .picnc Het dossier

.picnc Bestandsextensie

Bestandstype Houdini 3D Compositing Image

Ontwikkelaar Side Effects Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PICNC optienummer

Rasterafbeelding gemaakt door Houdini Apprentice, de gereduceerde versie van de volledige Houdini 3D-modelleringssoftware; omvat kleurwaarden, de kleurkaart en de afbeeldingsgrootte; gebruikt voor het opslaan van gerenderde 3D-modellen.

Meer informatie

PICNC staat voor Picture Non-Commercial, aangezien PIC-bestanden niet voor commercieel gebruik zijn. De volledige versie van Houdini slaat .PIC -bestanden op, die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt.

Anders dan .HIPNC -bestanden worden PICNC-bestanden niet met een watermerk opgeslagen. Wanneer PICNC-bestanden echter naar andere indelingen in de industrie worden geëxporteerd, voegt Houdini Apprentice het watermerk toe.

Programma's die openen PICNC bestanden

Over PICNC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .picnc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Houdini 3D Compositing Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.