Hoofd : Bestandsextensies : .pi2 Het dossier

.pi2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Portrait Innovations Photo

Ontwikkelaar Portrait Innovations
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is PI2 file?

Digitaal fotoformaat met hoge resolutie gebruikt door Studio's van Portrait Innovations; opgeslagen in een gepatenteerd afbeeldingsformaat dat alleen kan worden bekeken met de Portrait Innovations-software.

Meer informatie

PI2-bestanden kunnen worden opgenomen op foto-CD's samen met afbeeldingen met een lage resolutie .JPG . De Portrait Innovations (PI2) -bestanden zijn high-res versies van de afbeeldingen die zijn gecodeerd voor auteursrechtelijke doeleinden.

Programma's die openen PI2 bestanden
Windows
Portrait Innovations proprietary software
Macintosh
Portrait Innovations proprietary software

Bestandstype2 Degas Medium Resolution Image File

Ontwikkelaar Degas
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PI2 optienummer2

Bitmap grafische indeling gebruikt door DEGAS, een afbeeldingseditor voor Atari ST-systemen; versie met gemiddelde resolutie (640x200) en ondersteunt 4 kleuren; kan worden geopend met Degas-software op Atari-systemen of met verschillende beeldweergaveprogramma's voor Mac en pc.

Programma's die openen PI2 bestanden
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Over PI2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pi2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Degas Medium Resolution Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.