Hoofd : Bestandsextensies : .pgf Het dossier

.pgf Bestandsextensie

Bestandstype1 Progressive Graphics File

Ontwikkelaar ETH Zurich
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PGF file?

Een PGF-bestand is een bitmapafbeelding gemaakt in het formaat van het progressieve grafische bestand (PGF). Het ondersteunt lossy en lossless compressie en een verscheidenheid aan kleurenmodellen, inclusief geïndexeerde kleuren (256 paletformaten), grijsschaal, RGB-kleur, ARGB-kleur, l * a * b-kleur en CMYK-kleur.

Meer informatie

Het PGF-formaat is ontworpen om de JPEG-standaard te verbeteren door de compressietijd te verminderen en de compressieverhoudingen te verhogen. Het formaat biedt progressieve transmissie, wat betekent dat de afbeelding met een lage kwaliteit kan worden bekeken voordat alle gegevens volledig zijn gedownload en vervolgens worden verhoogd naarmate er meer gegevens worden ontvangen. Het formaat omvat ook de weergave van meerdere resoluties, wat betekent dat het geen aparte voorbeeldafbeeldingen hoeft op te slaan, zoals miniaturen. OPMERKING: PGF is tegelijkertijd met JPEG 2000 ontwikkeld en in 2000 voor het eerst uitgebracht Het formaat is ontwikkeld aan het Institute of Theoretical Computer Science aan de ETH Zurich University.

Programma's die openen PGF bestanden
Windows
NCH PhotoPad Image Editor
Linux
libPGF
Macintosh
Lemkesoft GraphicConverter

Bestandstype2 Pokémon Mystery Gift for Black & White File

Ontwikkelaar Pokémon Mystery Gift Editor
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.PGF optienummer2

Spelbestand gebruikt door Pokémon Black en Pokémon White, de vijfde generatie Pokémon-spellen voor het Nintendo DS-spelapparaat; slaat gegevens op voor een mysteriegeschenk, dat aan andere spelers kan worden gegeven om items en evenementen in het spel te ontgrendelen.

Meer informatie

PGF-bestanden bevinden zich in Pokémon opgeslagen spellen ( .SAV bestanden) op Nintendo DS-cartridges. Ze kunnen worden bewerkt en geïmporteerd in een SAV-bestand met behulp van Pokesav of de Pokémon Mystery Gift Editor.

Programma's die openen PGF bestanden

Over PGF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pgf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pokémon Mystery Gift for Black & White File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.