Hoofd : Bestandsextensies : .pfr Het dossier

.pfr Bestandsextensie

Bestandstype1 Portable Font Resource File

Ontwikkelaar Bitstream
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

Wat is PFR file?

Compact, platformonafhankelijk formaat voor het weergeven van hoogwaardige, schaalbare contourlettertypen; gebaseerd op de TrueDoc PFR-specificatie ontwikkeld door Bitstream, Inc; gebruikt voor het inbedden van gerasterde lettertypen in webpagina's en voor het weergeven van tekst op digitale televisies.

Meer informatie

Het PFR-lettertype wordt gebruikt door verschillende organisaties die digitale tv-standaarden instellen. Deze organisaties omvatten ATDC, DAVIC, DVB, DTG, MHP en OCAP.

Programma's die openen PFR bestanden
Windows
Bitstream Font Fusion or TrueDoc

Bestandstype2 Paint Shop Pro Picture Frame File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PFR optienummer2

Afbeelding gebruikt door Paint Shop Pro, een grafische editor die nu bekend staat als PaintShop Photo Pro; slaat een aangepast of vooraf ingesteld afbeeldingsframe op; kan worden gebruikt als een rand voor een of meer afbeeldingen.

Meer informatie

OPMERKING: PFR-bestanden worden niet ondersteund door de nieuwere PaintShop Photo Pro.

Programma's die openen PFR bestanden

Over PFR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pfr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Paint Shop Pro Picture Frame File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.