Hoofd : Bestandsextensies : .pfi Het dossier

.pfi Bestandsextensie

Bestandstype1 Paragon Backup Index File

Ontwikkelaar Paragon Software Group
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is PFI file?

Een PFI-bestand is een back-upindexbestand gemaakt door een van de back-up- en hersteltoepassingen van Paragon. Het bevat metagegevens van de bijbehorende incrementele afbeelding, die wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen de huidige en de vorige status van een back-upobject. PFI-bestanden zijn ontworpen om opslagruimte te besparen door alleen de verschillen tussen de opslagstaten op te slaan.

Meer informatie

Paragon-software wordt gebruikt om back-ups te maken van individuele bestanden of volledige systemen. De software maakt een eerste volledige back-up en maakt vervolgens incrementele back-ups die alleen de verschillen tussen de nieuwe stapgrootte en de vorige stap opslaan. De verschillen worden opgeslagen als metagegevens in het PFI-bestand.

OPMERKING: alle paradepaardjes van Paragon sinds Back-up & Recovery 12 ondersteunt het PFI-bestand.

Programma's die openen PFI bestanden

Bestandstype2 PhotoFiltre Studio Image

Ontwikkelaar PhotoFiltre Studio
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PFI optienummer2

Rasterafbeeldingsbestand gemaakt door PhotoFiltre Studio, een beeldbewerkingsprogramma voor Windows; bevat afbeeldingen getekend door de gebruiker en ondersteunt meerdere bewerkingslagen binnen dezelfde afbeelding; gebruikt als het oorspronkelijke opslagformaat voor de software.

Meer informatie

PFI-bestanden kunnen worden opgeslagen in verschillende standaard bitmapafbeeldingen, waaronder .JPG , .PNG , .TIF en .BMP .

Programma's die openen PFI bestanden

Over PFI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pfi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PhotoFiltre Studio Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.