Hoofd : Bestandsextensies : .pf Het dossier

.pf Bestandsextensie

Bestandstype1 Private File

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is PF file?

Een PF-bestand is een met een wachtwoord beveiligd bestand gecomprimeerd en gecodeerd door Stuffit Deluxe, een populair hulpprogramma voor het comprimeren en uitbreiden van bestanden. Het lijkt op een .SIT -bestand, maar vereist een wachtwoord om te decoderen en decomprimeren. PF-bestanden worden vaak gebruikt voor het archiveren van vertrouwelijke of persoonlijke gegevens.

Meer informatie

U kunt PF-bestanden openen met Stuffit Deluxe in Windows of macOS. De PF-bestanden worden echter niet geopend tenzij het juiste wachtwoord is ingevoerd. Het is ook belangrijk om de inhoud van een PF-bestand op een veilig apparaat uit te pakken, omdat de inhoud, die documenten, afbeeldingen, video's enz. Kan zijn, hoogstwaarschijnlijk gevoelig is.

Programma's die openen PF bestanden
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Bestandstype2 Windows Prefetcher File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PF optienummer2

Bestand gemaakt door Prefetcher, een onderdeel van Windows Memory Manager dat het opstarten en het laden van toepassingen versnelt; bevat een traceerlogboek van Prefetcher-gebeurtenissen; registreert welke code en gegevens worden gebruikt tijdens opstart- en applicatie-laadprocessen.

Meer informatie

PF-bestanden worden meestal opgeslagen in de map \ Windows \ Prefetch \. Het traceerbestand van het opstartproces heeft altijd de naam NTOSBOOT-B00DFAAD.PF.

OPMERKING: PF-bestanden worden gebruikt door Windows XP of hoger.

Programma's die openen PF bestanden
Windows
Microsoft Prefetcher

Over PF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Prefetcher File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.