Hoofd : Bestandsextensies : .pes Het dossier

.pes Bestandsextensie

Bestandstype1 Brother Embroidery Format

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is PES file?

CAM-bestand (computer aided manufacturing) met instructies voor het maken van borduurmotieven met een naaimachine; bevat codes zoals 'stop', 'jump' en 'trim'; bevat ook de kleuren voor het ontwerp in het ondersteunde Brother-kleurenpalet; kan worden geopend en bekeken door verschillende naai-programma's.

Meer informatie

PES-fles wordt gemaakt door de PE-Design-software die bij Brother-naaimachines wordt geleverd, maar kan ook worden gebruikt met Babylock en Bernina thuisborduurmachines.

Programma's die openen PES bestanden

Bestandstype2 PhysicsEditor Sheet File

Ontwikkelaar Code'n'Web
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.PES optienummer2

Gegevensbestand gemaakt door PhysicsEditor, een programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van fysieke eigenschappen voor objecten; bevat een of meer sprites, evenals de getraceerde afbeelding en fysieke eigenschappen voor elke afbeelding; kan worden gepubliceerd voor gebruik in op fysica gebaseerde videogames.

Programma's die openen PES bestanden

Over PES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pes is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PhysicsEditor Sheet File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.