Hoofd : Bestandsextensies : .pds Het dossier

.pds Bestandsextensie

Bestandstype1 PowerDirector Script File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat XML

Wat is PDS file?

Videoproject of diavoorstelling gemaakt met PowerDirector, een programma voor het bewerken van digitale video; bewaart referenties naar audio- en videobestanden en bevat instellingen voor menu's, effecten, overgangen en andere videoproductie-informatie in huis; gebruikt voor het schrijven van video-cd's, dvd's, Blu-ray- en AVCHD-schijven.

Meer informatie

OPMERKING: PDS-bestanden worden vaak gemaakt op basis van een sjabloon die bij de software wordt geleverd.

Programma's die openen PDS bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
CyberLink Media Suite

Bestandstype2 Planetary Data System File

Ontwikkelaar NASA
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PDS optienummer2

Formaat van wetenschappelijke gegevens gecreëerd door NASA (National Aeronautics and Space Administration); gebruikt voor het opslaan van planetaire, solaire en maangegevens verzameld uit aard- en ruimtemissies.

Meer informatie

PDS-bestanden bevatten vaak labels die zijn geschreven in de Object Description Language (ODL). Deze labels gebruiken trefwoorden die de gegevens in het bestand beschrijven.

Programma's die openen PDS bestanden

Bestandstype3 The Print Shop Project

Ontwikkelaar Broderbund
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.PDS optienummer3

Een PDS-bestand is een project gemaakt door Broderbund The Print Shop, een programma dat wordt gebruikt om de lay-out van persoonlijke en zakelijke afdrukken te maken. Het bevat een project voor een lege pagina of een tekenlay-out die tekst, koppen, vormen, lijnen, afbeeldingen, tabellen en andere ontwerpfuncties kan bevatten.

Meer informatie

PDS-bestanden zijn door verschillende versies van The Print Shop gebruikt om projecten door de jaren heen op te slaan. Het PDS-bestandsformaat werd echter niet gebruikt na The Print Shop 10. Om een PDS-bestand in The Print Shop 10 of hoger te openen, selecteert u Bestand → Openen, kiest u "Alle bestanden (*. *)" In het vervolgkeuzemenu van het bestandstype, Ga naar de locatie van het PDS-bestand en klik op Openen. Mogelijk moet u een aantal elementen in de afdruklay-out opnieuw formatteren in het PDS-bestand.

OPMERKING: PDS-bestanden gemaakt door The Print Shop Ensemble I, II of III kunnen niet worden geopend door andere versies van The Print Shop. PDS-bestanden die door The Print Shop 5 en 6 zijn gemaakt, kunnen ook door eventuele latere versies van The Print Shop worden geopend.

Programma's die openen PDS bestanden

Over PDS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pds is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype The Print Shop Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.