Hoofd : Bestandsextensies : .pdm Het dossier

.pdm Bestandsextensie

Bestandstype1 PowerDesigner Database File

Ontwikkelaar SAP
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

Wat is PDM file?

Database gemaakt met Sybase PowerDesigner, een bedrijfsmodel- en ontwerpprogramma; slaat database-informatie op evenals verwijzingen naar andere bestanden, zoals de databasedefinitie ( .XDB ) bestand en modeldefinitie ( .XEM ) bestanden.

Meer informatie

PDM-bestanden kunnen ook worden geopend met de QDesigner van Quest Software, die in 2006 werd beëindigd.

OPMERKING: PowerDesigner is oorspronkelijk ontwikkeld door Sybase, dat is gekocht door SAP.

Programma's die openen PDM bestanden
Windows
SAP PowerDesigner
Quest Software QDesigner

Bestandstype2 VB Project Information File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.PDM optienummer2

Tekstbestand met een of meer scripts en informatie over de verpakking en implementatie van een Visual Basic-toepassing (VB); bevat alle benodigde bestanden, installatielocaties en de naam van de script (s).

Meer informatie

Wanneer extra implementatiepakketten worden gemaakt voor een project. Nieuwe pakket / implementatiescripts worden geschreven naar het begin van het PDM-bestand van het project.

Programma's die openen PDM bestanden

Bestandstype3 ProntoDoc for Word Mobile Display Document Template

Ontwikkelaar Step Function
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.PDM optienummer3

Bestand gebruikt door ProntoDoc voor Word (PDW), een Microsoft Word plug-in die wordt gebruikt voor het automatisch invullen en genereren van documentsjablonen; slaat de paginastructuur van de sjabloon op evenals lege velden die worden gevuld door gegevens uit een of meer brondatabases (SQL Server, SharePoint en Oracle worden ondersteund); gebruikt voor het genereren van inhoud die voldoet aan de HTML5-standaard, die kan worden bekeken op mobiele apparaten.

Meer informatie

ProntoDoc voor Word wordt gebruikt in zakelijke omgevingen voor het genereren van rapporten en andere zakelijke documenten.

Programma's die openen PDM bestanden

Over PDM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pdm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ProntoDoc for Word Mobile Display Document Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.