Hoofd : Bestandsextensies : .pdlcp Het dossier

.pdlcp Bestandsextensie

Bestandstype PhotoDirector Lens Profile File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.PDLCP optienummer

Lensprofielbestand gebruikt door PhotoDirector, een programma voor het bewerken van digitale foto's; bevat lensprofielinformatie die specifiek is voor een cameramerk, zoals Sony, Nikon en Canon.

Meer informatie

Lensprofielen worden gebruikt door PhotoDirector om het perspectief van uw foto's te corrigeren. Veelvoorkomende fotovervormingen zoals keystone, fisheye en chromatische aberratie kunnen worden opgelost met behulp van het juiste lensprofiel.

OPMERKING: U kunt extra lensprofielen downloaden van DirectorZone als het lensprofiel van uw camera niet beschikbaar is in PhotoDirector.

Programma's die openen PDLCP bestanden
Windows
CyberLink PhotoDirector
CyberLink Media Suite
Macintosh
CyberLink PhotoDirector

Over PDLCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pdlcp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PhotoDirector Lens Profile File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.