Hoofd : Bestandsextensies : .pdd Het dossier

.pdd Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe PhotoDeluxe Image

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PDD file?

Afbeelding gemaakt met Adobe PhotoDeluxe, een instapprogramma voor het bewerken van foto's dat algemene bewerkingstaken stroomlijnde; in 2002 vervangen door Adobe Photoshop Elements, wat meer lijkt op het vlaggenschip Photoshop-programma van Adobe.

Programma's die openen PDD bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
ACD Systems Canvas
CADSoftTools ABViewer
Adobe InDesign
Adobe Photoshop Elements
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe InDesign
Adobe Photoshop Elements

Bestandstype2 Medtronic Programmer Data File

Ontwikkelaar Medtronic
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.PDD optienummer2

Slaat patiëntsessie-informatie op die is gemaakt door de CareLink-programmeur van Medtronic (zoals het 2090-model); gebruikt voor het opslaan van gegevens vastgelegd door een Medtronic Chronicle Implantable Hemodynamic Monitor (IHM); vaak opgeslagen op een IBM-geformatteerde 3.5 "-schijf om de gegevens op te slaan voor toekomstig gebruik.

Meer informatie

PDD-bestanden kunnen worden geopend vanuit de Chronicle-software (dat wil zeggen Chronicle 9520B) door het scherm "Select Model" te openen en Apparaten → Overig te selecteren. Kies vervolgens "Chronicle 9520B-Read From Disk" en volg de instructies op het scherm.

Programma's die openen PDD bestanden
Windows
Medtronic Chronicle software

Over PDD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pdd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Medtronic Programmer Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.