Hoofd : Bestandsextensies : .pd5 Het dossier

.pd5 Bestandsextensie

Bestandstype Windows Live Photo Gallery Information File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PD5 optienummer

Databasebestand gemaakt door Windows Live Photo Gallery, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van thuisfoto's en films; slaat metadata op over persoonlijke afbeeldingen en video's; gebruikt om informatie over persoonlijke mediabestanden bij te houden.

Meer informatie

Standaard hebben PD5-bestanden de naam Pictures.pd5 en zijn ze te vinden in de volgende gebruikersdirectory:% USERPROFILE% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows Live Photo Gallery

OPMERKING: als een PD5-bestand is beschadigd, het kan worden hernoemd naar OLD_Pictures.pd5 en Windows Live Photo Gallery zal automatisch een nieuw bestand Pictures.pd5 maken.

Programma's die openen PD5 bestanden

Over PD5 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pd5 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Live Photo Gallery Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.