Hoofd : Bestandsextensies : .pch Het dossier

.pch Bestandsextensie

Bestandstype1 Nastran Punch Output File

Ontwikkelaar MSC Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is PCH file?

uitvoerbestand gemaakt door MSC Nastran, een structureel analyseprogramma waarmee u de integriteit van verschillende structuren, zoals ruimtevaartuigen of gebouwen, kunt testen; bevat verschillende soorten gegevensuitvoer, afhankelijk van de kaart (vergelijkbaar met een opdracht) die wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Een voorbeeld van een kaart is XYPUNCH, waarmee een uitvoer van de X- en Y-asgegevens wordt gemaakt, bijvoorbeeld grootte versus frequentie. De inhoud van het PCH-bestand dat op deze kaart is gemaakt, zou uit twee soorten gegevens bestaan. Het eerste type lijkt op het .F06 -bestand, met modusvormen, statische verplaatsingen en rasterpuntspanningsgegevens, maar in een ander formaat dan het F06-bestand. Het tweede type uitvoer geeft de grootte versus de frequentie weer, waardoor de responscurve in een spreadsheet wordt geplot.

Programma's die openen PCH bestanden

Bestandstype2 Precompiled Header File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.PCH optienummer2

Bevat programmeercode waarnaar wordt verwezen door een broncodebestand, vaak met behulp van een #include preprocessor-richtlijn; kan verwijzen naar andere header ( .H ) bestanden en andere bronnen.

Meer informatie

PCH-bestanden worden gebruikt door Microsoft Visual C ++ en andere software-ontwikkelingsprogramma's, zoals Apple Xcode. PCH-bestanden die worden gebruikt door Xcode worden Prefix Header-bestanden genoemd en hebben meestal de naam "[naam] _Prefix.pch."

Programma's die openen PCH bestanden
Windows
Code Blocks
Linux
Code Blocks
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple Xcode
Code Blocks

Over PCH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pch is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Precompiled Header File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.