Hoofd : Bestandsextensies : .pc3 Het dossier

.pc3 Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Plotter Configuration File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is PC3 file?

Bestand gemaakt door AutoCAD, een CAD-programma dat wordt gebruikt om 2D- en 3D-ontwerpen te maken; bevat plottereigenschappen, zoals kleurdiepte, mediatype en afdrukkwaliteit; gebruikt om specifieke plotterinstellingen te configureren en op te slaan voor later gebruik.

Meer informatie

PC3-bestanden hebben over het algemeen overeenkomende .PMP -bestanden, die aanvullende informatie over de plotterkalibratie verschaffen. Als u een PC3-bestand in AutoCAD wilt maken, selecteert u Bestand → Plotterbeheer → Wizard Plotter toevoegen.

OPMERKING: PC3-bestanden zijn van toepassing op AutoCAD 2000 en hoger.

Programma's die openen PC3 bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Degas Elite High Res Image File

Ontwikkelaar Degas
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.PC3 optienummer2

Beeldformaat gebruikt door Degas Elite, een afbeeldingseditor voor het Atari ST-platform; ondersteunt 2 kleuren en een beeldresolutie van 640x400 pixels; kan rechtstreeks op Atari-systemen worden geopend met Degas Elite-software.

Meer informatie

Degas Elite 3-bestanden gebruiken ook de bestandsextensie .PI3 .

Programma's die openen PC3 bestanden
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Over PC3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pc3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Degas Elite High Res Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.