Hoofd : Bestandsextensies : .pba Het dossier

.pba Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenOffice.org Basic Protected Module File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is PBA file?

gecodeerd modulebestand gebruikt door OpenOffice.org, een gratis productiviteitspakket; bevat wachtwoordbeveiligde, gecodeerde broncode die is geschreven in de OpenOffice.org Basic-taal; gebruikt als onderdeel van een bibliotheek of macro-uitbreiding voor de software.

Meer informatie

PBA-bestanden stellen ontwikkelaars in staat om hun broncode te beschermen. Onbeschermde OpenOffice.org-bestanden gebruiken de .XBA -extensie.

Programma's die openen PBA bestanden

Bestandstype2 PowerBackup Archive

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.PBA optienummer2

Back-upbestand gemaakt door CyberLink PowerBackup back-up- en herstelsoftware; bevat een back-up van bestanden en mappen en kan worden gebruikt voor het herstellen van de gegevens in het geval het verloren of beschadigd raakt; kan worden gemaakt met een geplande taak die wordt gedefinieerd via de PowerBackup-interface.

Meer informatie

OPMERKING: Hoewel zowel PBA- als .PBF -extensies worden gebruikt voor PowerBackup-archieven, is de PBF-extensie standaard en wordt daarom vaker gebruikt.

Programma's die openen PBA bestanden
Windows
CyberLink PowerBackup 2.6
CyberLink Media Suite

Over PBA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pba is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerBackup Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.